Pevonia
Vuonna 1991 perustetun Pevonia Botanican ihonhoitotuotteet ovat koostumukseltaan luonnonmukaisia ja valmistusmenetelmissä hyödynnetään uusinta teknologiaa. Tuotesarja sisältää laajan (yli 300 tuotetta) valikoiman kasvo- ja vartalonhoitotuotteita hoitola- ja kotikäyttöön kaikille ihotyypeille sekä eri ikäryhmille. Pevonia hyödyntää vain parhaita kasvi- ja meriraaka-aineita, jotka tarjoavat näkyviä tuloksia ihonhoidossa. Ainutlaatuisen tehokkaat tuotteet rauhoittavat, kosteuttavat ja nuorentavat sekä kasvot että vartalon.

Valmistettu luonnonmukaisesti
Ei sisällä alkoholia
Ei sisällä lanoliinia
Ei sisällä mineraaliöljyä
Ei sisällä para-aminobentsoehappoja
Ei sisällä keinotekoisia väriaineita
Ei sisällä formaldehydiä
Ei sisällä natirum lauryl sulfatea
Ei tuki ihohuokosia (Non-comedogenic)
Ympäristöystävällisesti pakattu
Ei testattu eläimillä
Artdeco
"Meikkitrendien edelläkävijä"

Ratkaisuja kauniiseen päivään, kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta. Siinä lähes kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen saksalaisen ARTDECO-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa.

Suuri käytännön oivallus sarjassa on se, että värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Siistiä ja käytännöllistä!
CND
CND VINYLUX™ on palkittu lakkausmenetelmä, joka kestää kynsillä jopa 7 päivää kun käytät myös VINYLUX™ Weekly Top Coat -päällyslakkaa. UV-/LED-lamppua ei tarvita, sillä lakka kuivuu luonnonvalossa. Helppo poistaa asetonipitoisella kynsilakapoistoaineella. CND VINYLUX™ on kaksivaiheinen lakkausmentelmä, jossa aluslakka on sisäänrakennettu värilakkaan.
Diego Dalla Palma Milano
Diego dalla Palma Milanon brändi syntyi Milanossa 1970-luvun puolivälissä: ammattitaito yhdistettynä käänteen tekeviin ja epätavanomaisiin ideoihin, ironiaan sekä kykyyn antaa epätavallinen ja provosoiva kuva itsestään. Epätäydellisyys on kiehtova haaste, jos se voidaan muuntaa vastustamattomaksi ominaisuudeksi. Diego dalla Palma Milanon kosmetiikka osoittaa naisille miten vahvistaa kauneutta laadukkaiden meikkien avulla.

Diego dalla Palma -sarja sisältää yli 200 tuotetta, joista löytyy sekä meikki-, hius- että ihonhoitotuotteita, jotka perustuvat viimeisimpään teknologiaan. Sarjalla on täydellinen väripaletti jokaiseen kauneustarpeeseen, klassisesta glamouriin. Sarja tarjoaa ammattilaatuiset tuotteet jokaiselle päivittäiseen käyttöön. Pigmentit ja koostumukset tuotteissa ovat korkealaatuisia ja tuotteet ovat sekä kestäviä että helppokäyttöisiä.
Emani
Emani minerals on korkealaatuinen ja erittäin puhtaista luonnonmineraaleista ja orgaanisista ainesosista valmistettu mineraalimeikkisarja.

Tuotteissa ei ole käytetty kovia kemikaaleja, öljyjä, säilöntäaineita, parabeeneja, alkoholia, tuoksuja eikä muitakaan ihoa tunnetusti ärsyttäviä ainesosia.

Sarjan tuotteet sopivat hyvin myös herkälle ja epäpuhtaalle iholle. Tuotteet ovat runsaspigmenttisiä ja hyvin peittäviä.
JB Lashes
Ensiluokkaiset JB Lashes -ripset valmistetaan höyhenenkevyistä, erittäin kiiltävistä synteettisistä ripsikuiduista, jotka on tarkoitettu nimenomaan ripsipidennyksiin. JB Lashes -ripset ovat koostumukseltaan pehmeitä, runsaita ja taipuisia – toisin kuin monet muut markkinoilla olevat ripset. JB Lashes -ripset ovat kestäviä sekä miellyttäviä käyttää.
NO75
”Kaikki sai alkunsa 15 vuotta sitten asuessani pidemmän aikaa Aasiassa”, kertoo NO75-tuotteen perustaja Minna Paulamäki. Sisäisesti nautittavat kollageenivalmisteet ovat Aasiassa olleet pinnalla jo kauemman aikaa, mutta Eurooppaan ja Suomeen ne ovat ehtineet vasta viime vuosina.

Pigmenttihäiriöt eli maksaläiskät ovat kesäisin ilmestyneet ihooni. Tämä johtuu siitä, että pigmenttiä muodostavat ihosolut vaurioituvat helposti. Vaurioituneet solut eivät saa riittävää kosteutta, jolloin ne eivät muodosta enää tasaista pigmenttiä iholle. Olen käyttänyt kollageenia viimeisen vuoden ajan ja huomannut vaikutuksen ihossani sekä nivelissä. Kollageenista ja hyaluronihaposta sain sisäistä kosteutta ihooni ja nautin kesästä ilman pigmenttihäiriöitä. Ihoni ei ole myöskään niin kuiva kuin aiemmin. Alkaneet juonteet ja ryppyjen muodostukset ovat hidastuneet ja osittain korjautuneet ja ihoni on kosteampi ja kimmoisampi.
Phyris
3 Phase Care Concept

Phase 1: Cleansing
Phase 2: Activation – The Heart of PHYRIS
Phase 3: Care

Due to the wide and deep product range there is the perfect skincare product for each skin type, skin condition and skin care demand. Selective plant and sea extracts, nutrition for the skin, gentle fruit acids as well as mineral micro-nutrients are prepared with the latest technologies and optimum care quality guarantee outstanding results. PHYRIS is focused on high-tech active ingredients and therefore is always trend setting and up to date, exceeding global standards.
Refectocil
BeautyLash Eyelash Boosterin sisältämä karibialaisen korallin Plexaura Homomallan sisältävä aine stimuloi intensiivisesti ripsien kasvua. Ensimmäisiä tuloksia voit nähdä parin viikon käytön jälkeen, mutta 6-8 viikon jälkeen ripset ovat jo huomattavasti pidemmät, tuuheammat ja vahvemmat. Käytetään iltaisin kasvojen puhdistuksen yhteydessä eyelinerin tavoin. Lisää yhdellä vedolla pieni määrä ylä- ja alaripsien tyveen. Säännöllinen käyttö takaa kauniin ja kestävän lopputuloksen. Tuote on kliinisesti testattu, eikä sisällä prostamidia, parabenia eikä hajusteita.